Kawan-kawan... Tq friends..

Saturday, October 26, 2013

Selamat hari lahir tok mak!

sweet seventy mak!
sayang mak sangat-sangat!
:)


potong kek dengan cucu-cucu..
early celebration masa aidiladha aritu..

mak..selamat hari lahir..
segala doa yang baik-baik hanya untuk mak dan abah..
dan semoga Allah makbulkan segala doa mak dan abah..
amin..
:)


ini projek menjahit dengan mak..
buat sarung bantal..
mesti lah sepasang kan..
untuk mak dan abah..
hihi..

:D
oklah..
sehingga jumpa lagi..
sayangilah mak dan abah kita
:)
Take care!
♥♥♥♥

18 comments:

  1. wahh..tak sabar nak tunggu hadil sarung bantal..

    selamat hari lahir aunty..
    muda sokmo situ haa..semoga sentiasa dirahmati Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik hani.. mekaceh.. ekceli sarung bantal tu dah siap dah.. dah selamat tok mak and tok abah guna kat kampung.. tapi gambar tak sempat nak snap.. :)

      Delete
  2. HAPPY BIRTHDAY tok mak!!!
    semoga panjang umur, sihat sentiasa dan dirahmati yang maha Esa

    ReplyDelete
    Replies
    1. NoEn.. mekaceh... :D amin..amin... :)

      Delete
  3. Alhamdulillah , sihat je tok mak.
    Cantik lah sarung bantal tu jeles i tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suzie.. mekaceh.. :D
      memang aii pun jeles kak.. aii pun takde sarung bantal cenggini.. hihihihi.. ;)

      Delete
  4. Selamat hari lahir tok mak... Semoga sentiasa dirahmati Allah dan diberi kesihatan yang baik..

    Btw, tok mak mmg sweet la.. X nampak pun mcm seventy...

    Errrmmm.... Tok mak pun suke warna biru mcm anak dia jugak ke?? Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MamaHakimi.. mekaceh.. amin..amin..

      adakah ahkak akan sweet macam tok mak juga bila berusia 70 nanti??? hihihi... ;)

      mana tak warna biru.. koleksi fabrik aii tu.. hahaha...

      Delete
  5. sweet nye. Mak mesti appriciate la ngan sarung bantal kraftangan tu.. lagi2 dpd anak sendiri & untuk special occasion.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seri Selaseh..kami berdua mmg rajin bab menambah kerja2 kerastangan ni.. pastu tak siap.. muahahaha.. ;)

      Delete
  6. cantiknyer bakal sarung bantal tuh.....
    hadiah bermakna tuh
    wink wink tambah comforter plak lg best tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mila.. niat dan hajat berkaitan comforter tu memang dah lama ada kak.. cuma belum kecapaian ajer.. hihii... ;)

      Delete
  7. Cantiknya gambar pertama tu.Comel dzarif. :)
    Semoga tok mak dirahmati Allah dan kekal sihat. Amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yati.. mekaceh.. penat ai edit2 gitu.. hihihi... ;)
      time sengih memang comel yati.. time melolong pun 'comey' jugerrr... hihihi...
      Mekaceh ek.. amin... :D

      Delete
  8. Hello Mak Daniel, this coming to you from Canada. Please tell your mom...ni da lambat sikit, that a gentleman from Canada wishes her 'many happy returns of the day. Happy Birthday, Mackcik, wishing you lots more to come, with lots of sunshine and laughter'.

    I suka your bantal covers, really beautiful.....tidur pun senang datang. Ha ha.
    You have a nice day and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle Lee yang jauh di Canada.. thank you!
      Memang senang lena bila tidur dengan bantal itu... hehe..
      take care Uncle Lee... :)

      Delete
  9. Selamat hari raya tok mak..I am very touched with this post Zila..Firstly because my grandsons also calls me "tok mak" and secondly that mum is as old as your mum if she had lived till this day...Alfatehah for my mum..Love your mum dearly,ok...i miss mine..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Rosni.. alfatihah to your mum.. ingatan pada mereka memang penting kan.. mak abah kita tiada galang gantinya.. :)
      Tok mak jugak ke.. hehe.. nanti saya jadi nenek nak panggil apa plak agaknya ek.. hehe..

      Delete