Kawan-kawan... Tq friends..

Wednesday, October 9, 2013

Wordless-with-more-pictures Wednesday.. :D





:)
:) :)
:) :) :)

16 comments:

  1. Replies
    1. cik hani.. kononnya nak buat divider drawer.. box berasal dari kotak susu anak.. hihi.. :D tapi tak siap-siap lagi..

      Delete
  2. wewiiittt...harus up cerita ni....;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeewiiitt cik fizah... harus up bila siap nanti.. tapi saya ni siput betul la bab balut kotak.. camner nak bagi pantas skit ni... hahahah... :D

      Delete
  3. jelesnye ngn orang pandai mengait dan menjahit ni.. bila nk ajar dee ni~!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana... baru anak satu tu baik cepat-cepat belajo.. u tube kan ado.. hahaha.. ;)

      Delete
  4. Jeles nya. Nanti akak nak baut lawa lawa jugalah. Hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suzie.. toksah la jeles kat aii ni.. buat pun baru ciput ni je.. hihihi.. nanti minta tolong anak dara akak la balut kotak comel..comel.. pastu hias pakai lace gitu.. awwwww... :D

      Delete
  5. Olá flor, adorei o seu blog, achei super lindo, parabéns pelas postagens, eu simplesmente ameeeei cada uma!
    Sempre que puder virei lhe fazer uma visitinha!

    Estou te seguindo, se puder dar uma olhadinha no meu blog e seguir ficarei muito feliz =)
    http://entrandonamoda.com/

    Se puder curtir minha fanpage tbmém ? :D
    https://www.facebook.com/pages/Entrando-na-Moda/407482356018995

    Agradeço desde já =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Eliza.. thank you.. will visit u soon.. :D

      Delete
  6. Bile la aku nak pandai crochet ni??? Tgk utube pun x faham2... Otak dah tepu kot tua2 ni... Hihihi

    Teruskan usaha membalut n menghias ok.. :)

    ReplyDelete
  7. Mamahakimi.. memula memang tak paham tengok utube tu.. apa lagi cara omputih pegang benang is different from us.. i mean..ai la.. hihi.. takpe takpe.. usaha tangga kejayaan.. kalau menjahit boleh crochet pun insyaAllah boleh juga... :D :D ;D

    hehe.. banyak lagi kotak perlu potong dan pakaikan baju... hihihi.. :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi singgah dan follow kita jugak... maceh >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. NM03.. salam kenal.. i follow u tooo... :D :D :D

      Delete
  9. 1. Very colourful yarn project - I wonder what it will be... 2. Happy home organising! and 3. Has it been FOUR months already???

    ReplyDelete
  10. cik zara... (3) how time flies kan..he is 4 month plus already.. (2) Actually this is my new office space organising.. hihihi... (1) yarn project tu.. hihihi.. malu nak bagitau... ;P

    ReplyDelete