Kawan-kawan... Tq friends..

Sunday, May 6, 2012

.t.i.g.a.p.u.l.u.h.t.i.g.a.

33
anak 3
rambut putih pun dah banyak atas kepala..

hehehe...


Alhamdulillah..
Saya amat bersyukur dengan segala nikmat yang ada..

:D

21 comments:

  1. semoga terus bahagia di samping keluarga...masa akak umur 33 anak akak dah masuk kot ...dah lupa heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak.. umur 33 anak akak dah sekolah ke? hehe.. samalah kita.. :D

      Delete
  2. Alhamdulillah..33 no yg bertuah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertuah yer.. hehe... insyaAllah.. amin...amin... :D

      Delete
  3. Happy birthday, Zila!
    Semoga dirahmati Allah, amin. :)

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday! May Allah bless you forever...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis FarahLin.. Thank you! amin.... :D

      Delete
  5. Happy Birthday Zila...
    stay young at heart forever... :)
    takkan 33 dah ada uban kot... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nisa.. terima kasih.. :D
      muda sentiasa ek! hehe..
      memang dah banyak rambut putih kak.. keturunan kot.. ekekeke.. :P

      Delete
  6. Selamat Hari Jadi Zila..
    Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
    Take a good care of yourself ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Marie.. terima kasih! u take care too!

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. aik...sebaya la kita ni..cuma besday teman bulan 11 ni..
    Happy Birthday!

    ReplyDelete
  9. SoNice..
    lar..rakan sebaya rupanya kita! hehehe.. Teman lahir awal sikit je la.. tahun ni mmg tahun org 79 beranak gamaknya! :)

    Tq!

    ReplyDelete
  10. saya da 54 ,sehelai uban pun tak de...hihi..genetic kot..tapi dari muda dulu suka lumur rambut dengan jojoba oil from body shop and hair tonic and telan habattus saudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ros.. xde uban ke? macam abah saya.. saya ikut mak.. hehe.. habattus saudah ekk.. telan camtu je ke kak? biji2 tu? jojoba oil ek.. akan ku terjah body shop hari ini.. hehehe... :D thanks for sharing kak!

      Delete
  11. akak ada uban lama dah...tapi inaikan rambut kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. inai pun best.. kalau orang inaikan lagi best... hehehe..

      Delete