Kawan-kawan... Tq friends..

Wednesday, May 2, 2012

The Liebster Award - Menerima dan memberi... :D

"The Liebster award (German for favourite/dearest) is to showcase bloggers with fewer than 200 followers.  Upon accepting the award the recipient must then pass it on to five more blogs of note. A way of introducing other bloggers to the blogs they enjoy.

The Liebster Conventions says that :
1. Thank your award presenter on your blog and link back to him/her
2. Copy and paste the award to your blog
3. Present the Liebster Award to 5 blogs that you think deserve to be recognized
4. Let them know by leaving a comment on their blog
5. Have faith that your follower will spread the love too!"








Sungguh kembang kempis hidung ku menerima Award ini...
Terima kasih Cik Zara.. 
I'm honored!
Nak tulis panjang tak gheti.. oh my English got rusty already! hehe...
 


Bila sudah menerima, kita kena lah memberi semula... ngeeee...


Jadi.. 5 blogs yang menjadi pilihan kita pada kali ini ialah...


1) Mama Hakimi & Khayra - my friend, my ex-roommate, ex-housemate dan inilah dia orangnya yang selalu kirim fabric etc from Siam.. hehehe... :D rajin masak tau kawan saya ni.. Saya selalu minta resepi.. dan dia juga la referral point saya tentang breastfeeding.. :D


2) Kak Nisa dari Yoon & Stitch - sifu cross stitch yang buat kita tabik spring!!!! :D tak terkejar wo! kelajuan tahap mesin jahit nih!


3) Kak Aida dari Jarum Emas - sifu hand quilting dan hexagon.. selalu terbakar jiwa dan raga tengok hasil tangan Kak Aida!


4) Kak Sulela dari Bila Aku Buat Crochet - dulu bila aku buat crochet, tapi sekarang sudah expand.. bila kak sulela Crocheting, Sewing, Stitching.. hehehe.. saya selalu refer pattern crochet kat blog kak Sulela ni..


5) Cik Shida dari SoNice is SoNice - cik SoNice kita ni pula terror jahit beg.. geram tengok curvy clutch dia! 




Actually 5 blog macam tak cukup.. hehehe.. tamak plak...
Apapun, selamat menerima dan memberi pula ye....


From Zila with Love..
on our 8th wedding anniversary!
God bless!
 

8 comments:

  1. Happy Birthday Mama3D....
    Tq for the awards... hehehehe.. mana ada rajin masak aku nih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin apa.. Rajin try resepi baru.. Hehe.. :) tq ipah.. :)

      Delete
  2. eh.. apsal kluar tarikh may 5, 2012 09:46am ek?... huhuhuhu.. padahal aku type comment ni at may 6 12:46 am as per jam lappy aku nih.. ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..blogger ni kdg2 pening lalatzzz.. Aku pun x tau nape? Padahal time aku ikut msia time.. Anyway..tq ek.. :)

      Delete
  3. tenkiu soooooo much zila ... sori x dpt nak letak kat blog sebab guna pone je sejarang ni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. same-same... :D
      xpe kak.. hehehe... :D

      Delete