Kawan-kawan... Tq friends..

Friday, June 23, 2017

Kisah 2017 : Terima kasih daun keladi.. 😉

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan..
Penghujung Ramadhan..

Alhamdulillah.. Ramadhan kali ni dapat hadiah dari kawan-kawan..  Suka sangat...

Sejadah naelofar..  Sayangnya nak guna.   Cantik amat..  Nak jahit mini sejadah dulu baru nak guna sejadah nih...  Hehe...

Pastu dapat plak shawl..  Marshmallow sehelai..  Warna sweet yellow.

Mekaceh kakak-kakak..  Kakak berdua ni geng senam saya..  Geng diet dan juga jiran saya..  Dekat je rumah kitorang..  Lari² anak sampai dah.. Hehe.   Kakak² ni juga belanja makan celebrate besday saya bulan lepas dan bagi hadiah nih..  Hehe..

Tq dear sisters..semoga ukhwah erat terjalin sampai bila-bila 😊
Saya orderkan penunjuk alquran kat musecandy (instagram) untuk kakak-kakak nih..  Pastu dapat juga free gift charm musecandy bagi..  Suka sgt!  Cantik kan...




Kakak saya bagi shawl satin.. Warna kuning juga.. Surely akan pakai raya nanti.   Hehe.. Raya ke berapa tak sure lagi..  Hehee...

Kawan pejabat bagi brooch raya pulak.. Korean premium brooch. Nombor 5 untuk bulan kelahiran iols..  Dan saya anak nombor 5. Hehe.   Related la kan. Kawan saya bagi sebab dia kata saya tolong dia selesaikan satu urusan kerja dia.. Hehe.   Baik hati sangat..  Padahal ciput naw yang saya buat tu..  Hahaa..  ðŸ˜…

Bersyukur juga saya yang amat sangat..Rahmat ramadhan kali ini.. Di luar jangkaan diri.. memang Allah permudahkan untuk kami sekeluarga.. Dalam risau dalam penat dalam traffic jem setiap hari.. Tapi hati saya at ease.. Stress tetap ada..  Tapi di hujungnya saya masih okay 😅 hehe.. sempat juga menyelit jahit sikit-sikit dalam kesibukan aktiviti yang full dari sahur ke sahur..  Heeheee..  Terlepas sahur memang mega tahun ni..  Syukur 2 anak yang berpuasa agak tegar..  Memang boleh bertahan walau kena ke sekolah 😅😅😅 Alhamdulillah diberi kekuatan dan kemudahan..  Syukur sangat..

Sekarang saya dan keluarga dalam perjalanan balik kelantan.. Raya kelantan dulu pastu balik johor.   Selamat melalui hari-hari terakhir ramadhan. Semoga segala amalan kita diterima olehNya.  Amin...

2 comments:

  1. Selamat hari raya, Zila! Hehe.. bestnya, dapat banyak gifts... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya yati.. alhamdulillah..rezeki tak disangak... :)

      Delete