Kawan-kawan... Tq friends..

Tuesday, May 9, 2017

Kisah 2017 : mamadaniel suka lagu..

Assalamualaikum.. 

Just nak share...


jom eat clean
#pmtepiuntukmaklumatlanjut
:)



Saya juga suka dengar lagu .. 
sambil buat kerja.. sambil menjahit... layan... 
nak simpan lirik sini sebab senang nak cari.. 
hihihi... umur dah 3.8 jiwa remaja macam 1.8 :P


Lirik Lagu Wani feat. Juzzthin - Alhamdulillah 
Walau genggamannya kuat Tapi bukan milik kita Akan terlepas jua
Tak ada yang lebih baik Tak ada yang lebih cantik Beroleh keredaan-Nya
Kau kurniakan rasa Cinta sesama manusia Hadapi segala dugaan
Bila jiwa rasa lelah Ambil nafas dan senyumlah Kerna langit masih cerah

Ku bersyukur Alhamdulillah
Ku beruntung Alhamdulillah
Wajburni Alhamdulillah
Selama-lama
Ku bersyukur Alhamdulillah
Ku beruntung Alhamdulillah
Wajburni Alhamdulillah
Selama-lamanya

Indah cinta pada bahagia Bila berduka tak mesra Lagi kekal cinta-Nya
Bersyukur bukannya susah Hanya bukti beribadah
Ucapkan Alhamdulillah

Assalamualaikum kita bertemu lagi
Jodoh pertemuan syukur atas hadrat Ilahi
Bertemu berpisah hari berganti pagi
Rezeki ada yang lebih itu kita nak cari
Ingat dan mengingati sesama insan
Kalau lama tak jumpa man how you been son
Dan belas ihsan saling mengerti
Buat apa pun pertamakan budi pekerti
Bererti lagi baik kita memberi
Kerna itu yang akan buat hidup bererti
Mengejar dunia pasti takkan adanya henti
Jauhkan dari sifat cemburu, api dan dengki



Lirik Kullul Hubbi - Faizal Tahir, Noh Salleh, Aizat Amdan & Mu'adz Dzulkefly

You can tell from their tears, What they've gone through for years,
All their hopes and their dreams, Drying up like a thousand streams,
Would you walk in their shoes, Left with nothing to choose,
And have everything taken away from you..

Through rain and sun, Nowhere to run,
Let's make it right, And stand as one..

Kullul hubbi minna lahum, One moment for them..
Kullul hubbi minna lahum, One moment for them..
No! We will not let go, We will keep pushing on,
Kullul hubbi minna lahum, One moment for them..

Have we not seen enough, Or have we lost all love,
Does your head turn away, And leave with nothing to say,
Let's not wait for the earth, To be washed out with blood,
Now it's time to realize,  All the truth from the lies..

Where have we been, What have we done,
What's going on, We stand as one..

Stand up
Rise up


Mercy - Shawn Mendes

You've got a hold of me Don't even know your power
I stand a hundred feet But I fall when I'm around you

Show me an open door Then you go and slam it on me
I can't take anymore I'm saying baby

Please have mercy on me Take it easy on my heart
Even though you don't mean to hurt me
You keep tearing me apart Would you please have mercy, mercy on my heart
Would you please have mercy, mercy on my heart

I'd drive through the night Just to be near you baby
Heart open, testify Tell me that I'm not crazy

I'm not asking for a lot Just that you're honest with me
My pride is all I got I'm saying baby

Please have mercy on me Take it easy on my heart
Even though you don't mean to hurt me You keep tearing me apart
Would you please have mercy on me I'm a puppet on your strings
And even though you got good intentions I need you to set me free
Would you please have mercy, mercy on my heart
Would you please have mercy, mercy on my heart

Consuming all the air inside my lungs Ripping all the skin from off my bones
I'm prepared to sacrifice my life I would gladly do it twice
Consuming all the air inside my lungs Ripping all the skin from off my bones
I'm prepared to sacrifice my life I would gladly do it twice

Oh, please have mercy on me Take it easy on my heart
Even though you don't mean to hurt me You keep tearing me apart
Would you please have mercy on me I'm a puppet on your string
And even though you got good intentions I need you to set me free
I'm begging you for mercy, mercy (on my heart)
I'm begging you, begging you please baby
I'm begging you for mercy, mercy (on my heart)
Oh, I'm begging you, I'm begging you, yeah



Lirik Lagu Jampi - Hael Husaini

bermula pandang pertama terlihat kamu di depan mata
terasa debar di dada menahan rasa bila kau ada

kau buat ku terpaku sepertinya diriku yang mahu diri kamu.

dan bila kau hadir bagai satu misteri ternyata diriku bagai sudah dijampi
dan bila kau hambakan hati ku kembali ternyata hanya kau harus aku cintai

ha ha ha aku ketawa terasa aku tak tentu arah

kau buat ku terpaku sepertinya diriku yang mahu diri kamu

dan bila kau hadir bagai satu misteri ternyata diriku bagai sudah dijampi
dan bila kau hambakan hati ku kembali ternyata hanya kau harus aku cintai

malam, berganti malam masih terbayang
apa yang berlaku pada diriku
ternyata kamu ternyata kau mahu diriku
selamanya kau milik ku

dan bila kau hadir bagai satu misteri ternyata diriku bagai sudah dijampi
dan bila kau hambakan hati ku kembali ternyata hanya kau harus aku cintai

dan bilaaaa ternyataaaa aku cintaiiii




----
semua lagu boleh dibuat lagu senaman..
seronok bila cikgu senam layan lagu mak suka..
hahaha..
esok cuti...jom senam.. hihihi



okey.. sekian mengarut hari ini...
tata
♥♥♥♥♥♥

No comments:

Post a Comment