Kawan-kawan... Tq friends..

Saturday, May 31, 2014

Projek zig zag

Assalamualaikum... salam penghujung Mei 2014..

Projek zig zag
sebuah projek kitar semula
dari beberapa helaibkemeja kerja PapaD
diracik-racik menjadi ini..

Belum jahit pun lagi..
baru susun-susun jer..
hihi...



Kecik je ni..
Tak tau la akan jadi apa nanti.. huhu...

Owh.. cuti sekolah dah pun bermula..
Daniel (read: namaD's assistant) dah pun balik kampung.. huhu.. masa kemas baju dia..sayu betul rasa hati.. huhu.. semalam pula terasa rindu kat dia..huhu... camne nak buat.. itulah dilema makcik tiap kali cuti sekolah.. sampailah dia besar.. walaupun dia berani duduk runah sesorang.. tapi makcik yang tak berani... huhu...

Oklah.. selamat cuti sekolah semua.. yang bestnya adalah jalan tak jem.. hahaha.. 
Bye.. take care!
Sampai jumpa lagi di bulan Jun!

6 comments:

  1. abeh la baju papa D lepas ni kena racik2 ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. NoEn.. memang dia yang serah untuk dikerjakan.. hehehehe... ;)

      Delete
  2. Akak pun ada seplastik lagi baju hubby tuh... yg elok2 dah bagi kat charity shop, tp yg dah lunyai tuh takmo ler, nak dipotong2 jadi selimut jer.
    Baju2 tshirt Izzah pun berplastik2 tuh hihihi... adoiii... projek banyak dlm kepala, tp badan tak larat nak buat huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mila.. eloknya letak dalam plastik.. saya ni bersidai-sidai je dlm bilik jahit... geram je tengok... hihihi... betol la kak.. kadang2 nak menjahit ni pun kena feel jugak...

      Delete
  3. Teringin nak buat jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom.. jom cik Nas.. sewonok racik2 baju ni... hihihi... ;)

      Delete