Kawan-kawan... Tq friends..

Sunday, February 9, 2014

We love you Papa!

Selamat hari lahir yang ke tiga puluh lima
Papa D...

Tahun ni kita hadiahkan papa tuala.. dengan sulaman..custom made by cik shiedah sonice.. gambar pinjam dari fb cik shiedah.. mohon pinjam ek puan. . X sempat lagi kawan ni nak berphotoshoot.. hihi...
cantik kan sulaman ni.. rasa sayang plak nak guna... hihihi

Baru balik dari mandi manda di Morib.. tempat yang dekat dan anak-anak enjoy..
Lain kali kita citer ek...
Selamat hari lahir dear...Segala doa yang baik-baik hanya untuk suami ku jua. . Amin... :)

14 comments:

  1. wahh maknyer tuh seksi, rambut cacak2 hihihi.. (just joking, jangan kecik ati yer cik shieda kalau baca komen teman niii)

    Happy holiday n happy birthday..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mila.. yang penting maknya slim kan kan kan... hihihi... mekaceh kak.. :D

      Delete
  2. Bahagianya bila ada anak2 disisi

    saya budak baru berblogger kalau sudi jenguk2 lah disini

    http://qhalifwildan.blogspot.com/2014/02/setahun-sudah-berlalu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik aypol97.. akan jenguk kelak.. :D

      Delete
  3. Happy besday ...... Bila anak 4-5 ni p jalan2 rasa kita je anak berderet. Kan zila. Hahahha. Akak ni dah start jalan berdua. Tak nak ikut sangat dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suzie..bestnya jalan berdua-duaan.. macam berdating gitu.. hihihi..
      anak saya yang no 1 tu dah start dah kak.. kalau ke tesco beli barang dapur memang dia tak suka ikut.. tapi saya heret gak semua.. kikiki.. tunggu la dah besar sikit.. baru darjah 3 tak percaya lagi.. hihi

      Delete
  4. cute sulam org lidi tu...:) kalau anak2 behave best lah bwk gi jalan2... kalau diorang berperang, rasa serik nak bawak.. hehe... alisha tu suka suruh akak dokong dia kalau pegi mana2.. tu yg tak larat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nisa.. saya suka sgt sulaman tu.. hihi.. pandai cik shiedah gabung2kan warna.. :D

      Saya part dukung mendukung memang tak larat sangat kak.. kalau kena dukung pun saya anggap mcm senaman la.. boleh bakar kalori.. haha.. kata maknya kemaruk nak turunkan berat badan.. kikiki..saya kalau bawak diorang berjalan memang terjerit-jerit je la mcm mak tarzan.. hahaha..

      Delete
  5. Zila,
    cantik sulaman atas towel tu. Comel je..! :D
    Nape yang kecik sekali tu macam nak nangis je? Cantik gambor. Tak tau kat Morib ada tempat mandi manda camni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yati..sulaman tu mmg cun kan.. hehe...
      yang kecik tu takut masuk kolam..dok jalan2 tepi kolam dia ok je.. hehe..
      Ok la yati.. morib ni dekat je dr rumah.. dlm 60 km sampai dah.. :)

      Delete
  6. time kasih daun keladi ..len kali tempah la lagi...eheheh
    happy birthday to papa D..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cik shiedah kerana merialisasikan angan-anganku.. hehehe.. ofkoz mak akan tempah lagi..sedang cari idea baru.. hehehe...

      Delete
  7. seronoknya pegi gold coast morib tu..mcm mana nk dapatkan package mcm tu zila? ada jugak dlm cadangan nk bwk budak2 ni ke situ cuti sekolah bulan depan. mcm best ek? apa rating zila utk tempat tu?
    towel sulaman tu mmg cute sangat, comel je idea tu...kartunnya pun comel2 belaka...I likeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik marie.. tak pandai bagi rating.. tapi pada saya ok je.. hehe.. bilik dia ada jakuzi..balik dr water park budak2 sambung berendam kat bilik pulak.. hehe.. saya masuk website gold coast morib ni n cari birthday package.. kalau ada bilik memang boleh dapat pakej tu..
      Kartun tu mmg comel kan.. saya pun likeeeee sgttt.. hehehehe

      Delete