Kawan-kawan... Tq friends..

Thursday, April 2, 2015

Projek 2015 : Hexagon pincushions

Assalamualaikum..
Projek comel sahaja untuk dikongsi kali ini.. jahit hexagon dalam kereta.. cantum-cantum dan isi stuffing pun buat dalam kereta.. ;) alhamdulillah.. berjaya siapkan 2 kuntuman hexagon ini.. ;) (lompat bintang)

Layan gambar ek... :)





Seronok ada projek dah siap..
Walaupun cuma projek kecil-kecilan..

Kalau nak cuba boleh follow tutorial dari victorianaquiltdesigns

Senang saja..step by step dia ajar.. cuba tau!

Hingga jumpa lagi..
Take ek!
♡♥♡♥♡♥


;)





12 comments:

  1. comelnyer pin cushions..rajin betol lah puan neh..lme xjumpe puan dah..rinduuuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ctpujie.. rajin buat benda kenit je pujie.. mesin jahit lama perap.. huhuhu..

      yelah.. anak pujie pun dah besar.. huhuhu.. bila la nak on projek pot luck kita ni... hihihihi...

      Delete
    2. hahaha..tuh lah fahim dah besar dah..dah dok taska dah skang..uwan dia dah balik kg dah hehe..agaknyer pot luck kita hari raya nti lah kot hahaha

      Delete
    3. ok set.. lepas raya.. hahaha... fahim dah jalan kot time tu... hihihihi...

      Delete
  2. uhuk uhuk... kerinduan yang tak terbendung pada mesin jahitku kikiki

    hexy tuh sexy lerr :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mila.. sama la kak.. saya pun lama dah tak menjahit.. takut lupa je nanti... uwaaaa... ;)

      Delete
  3. Comei, comei!
    Dalam kereta pun boleh menjahit, Zila ni. Yati tak bole, penin pala. Itu mata kena tengok depan juga. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yati.. saya kalau duduk belakang memang takleh menjahit.. jadi pening melayang gitu.. tapi kalau duduk depan ok je.. hihihi... ;)

      Delete
  4. Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    [-] Vimax Asli
    [-] Pembesar Penis
    [-] Agen Vimax Asli

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete