Kawan-kawan... Tq friends..

Friday, December 6, 2013

.Dzarif.enam.bulan.

Assalamualaikum..
Genap enam bulan dah si kenit hidung kembang kuat melalak saya ni..
hehehe..


Dzarif maknanya periang..
dia memang senang gelak..
terkuis perut sikit pun dia gelak..
geli agaknya...
tapi time dia baik la..
time angin monsoon dia datang..
hamik kawww..
melalak melolong punya kategori okeh..
abang-abang yang lain memang kalah dengan ini hero air mata..
hahaha..
apapun.. Alhamdulillah.. syukur sangat-sangat.. perkembangannya seperti bayi lain.. dalam melolong-lolong tu dapat juga dia meniarap dan sekarang mengangkat-angkat punggung untuk cuba merangkak.. ada masa dia ke depan.. ada masa dia mengundur ke belakang.. ikut tahap excitement.. hahahaha..
 dia memang jaki betul tengok saya ke hulu ke hilir sambil dia terbaring depan tv.. hangat hati la tu mama tak peduli kat dia..meraung lagi.. ada masa saya terpaksa mendukung dia sebelah tangan dan kemudian menyapu sampah dengan sebelah tangan lagi.. sapu  ala kadar namanya.. hehe..mana yang sempat la nak.. hahah.. kalau bab menceceh hal anak memang terror la makcik nih.. muahahahaha...


Dzarif... muka kategori tercengang jugak!
muahahaha

Actually nak tunjuk watermark baharu.. (sejak bila ejaan baru tukar ke baharu ek???)
comel tak? kiut tak watermark itu? :P
Watermark ni makcik tempah dengan cik sue.. boleh terjah blog suesukasusun untuk maklumat lanjut ek..
rajin dia melayan saya.. sekejap je dah siap ni... orang terror beb.. cuba suruh makcik ni.. mau berbulan baru siap border.. muahahahah...

Okeylah...
Jumpa lagi.. Take care!

14 comments:

  1. Teringin pulak nak baby.. huhuhu.. Makin comel Dzariff... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nisa..andai ada rezeki apa salahnya kan..kan..kan... ;)

      Delete
  2. Boleh x aku buat teori anak yg lahir 2010 ke atas pe'el dia cenggini? Hahaha..

    Cantik watermark.. Ada mesin jahit comel... Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamaharris.. hmmm... mari kita buat survey untuk buktikan teori kita nak.. miahahahaha.. peel anak lelaki manja.. hihihi..

      Nak buat gambar jarum benang pun boleh. hihihi... ;)

      Delete
  3. suka tengok muka dzariff tercengang....hehe...nape la tu agaknya ye?
    best la gambar dah ada watermark...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Lia.. agaknya dia tercengang tengok flash kot.. miaahhaha...
      hehe.. dah lama berangan nak ada watermark... ngeeee...

      Delete
  4. Replies
    1. Cik Zara.. cutie kuat melalak nih... hihihi... ;)

      Delete
  5. comelnya...

    Salam..
    selamat berkenalan.. jom follow blog saya
    http://iqsha-shop.blogspot.com/

    ada jual kelengkapan baby, toto n beg deuter. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Shafiqah.. salam perkenalan jua... :)

      Delete
  6. Replies
    1. Assalam Kak Suzie....
      tengah bercuti ek...
      bestnya...
      :D

      Delete
  7. ..makin besar, makin kurus dzarif ni..tp maintain cute hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu Zira.. memang betul.. anak2 saya memang semua kategori x tembun.. tak ikut mama dia..hihihihi... ;)

      Delete