Kawan-kawan... Tq friends..

Tuesday, July 9, 2013

Hadiah dari Harris..

Assalam...
Hai..hai...

Gembira hati mamaD..
Terima kasih mamaharris..
Susah payah mengeposlajukan hadiah2 ni...

Topi dan stokin crochet satu set... design mickey mouse.. dari dulu mamaharris berkenan kat design ni.. tak sangka dzarif pun dapat juga.. hihi.. harris ada tak set ni? Hehe..
Mamaharris pun kirimkan barut harris untuk dzarif.. cari punya cari jumpa 4 helai je barut lama Aman.. mana entah tersorok! Ingat nak jahit sehelai dua.. tapi mamaharris kata nak bagi yang harris punya...maka tak payah la makcik jahit..hehe.. mekaceh utk f.magnets tu jugak..

Tempoh berpantang ada lagi 10 hari...
Kejap je kan masa berjalan...
Saya pun dah balik berpantang sendirian berhad..
Haha.. wish me luck!

Saya juga nak ucapkan selamat berpuasa..
Selamat beribadah di bulan yang penuh keberkatan ini..
Sehingga jumpa lagi!
Take care!
♥♥♥

p.s.
Blogger apps apa paling best untuk tablet ek?? =)

12 comments:

  1. Wah dapat hadiah. Kejap je nak habis pantangkan. Klau akak dulu suka sebab kaki tangan semua putih n licin je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak suzie..kulit rasa bersih kan..sbb x keluar rumah.. tak makan yg berminyak2.. hehe.. lg 9 hari! Hihi..

      Delete
  2. download jer blogger application tuh. tapi limited jugaklah, tak mcm hapdet kat PC lah kan

    amboi hensem ler dharif ngan topi (erk topi kerr) mickey mouse ni yer.. boleh wat pakai raya ni
    sempat pose tak ni nanti hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak mila..blogger apps tu gambar tak boleh letak antara teks ek? Ke saya yang tak gheti? Huhu
      Aah..tu topi kak.. mmg raya la dpt melaram..skrg dok bertapa dlm umah je..hihi
      Mungkin dpt puasa kot kak... hujung2 sok.. huhu.. bertabahlah nak ganti nanti.. hihi

      Delete
  3. you have a great blog ^ ^
    you want to follow each other?
    follow me and let me know with a comment
    and follow you too :))


    kisses
    http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

    ReplyDelete
  4. Comel topi dan booties mickey mouse.
    Wah, cepatnya, dah nak abis pantang dah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yati..memang comel.. hehe..
      Memang cpt yati..ada lg beberapa hari je nak abis pantang dah.. hehe..

      Delete
  5. Nanti amik gamba dzarif dgn topi mickey tau.. Buat ala2 photoshoot... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamahakimi.. photoshoot? Hahaha.. harap dzarif memberi kerjasama la.. tq ek! :) :) :)

      Delete
  6. cutenya...mickey
    kat tab xthu la tp i pakai blogger aps kat my phone ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noen.. guna blogger apps gak ni.. tapi tak gheti letak gmbr tengah2 teks.. ke memang tak boleh ek?

      Delete