Kawan-kawan... Tq friends..

Friday, June 1, 2012

Van Belon

2 buah van belon yang cinonit.. 


Saya contribute 2 blocks ini untuk 2 baby quilts yang berasingan..
Cinonit sangat kan...
Applique orang lain semua besar-besar dan gorgeous-gorgeous!
hehehe..
Yang cantumkkan semua blok menjadi quilt dan proses seterusnya adalah Fida dan Kak Aida..

Story yang lebih detail boleh tengok kat Jarum Emas ek..
:)


Inilah dia hadiah daripada Quilt Group

untuk baby Haneef Suhayl


dan untuk baby Arman

Ketiga-tiga baby boy yang dapat hadiah quilt daripada Quilt group..

gambar dipinjam daripada Kak Aida.. :D

Nanti jumpa boleh main bola sama-sama ek..
hehehe..

18 comments:

  1. sangat cantik..! saya suka...saya nak tempah...hehehe...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu.. tempah?? haha... tunggu Aman umur 3 tahun ek... ;)

      Delete
  2. Jeles..still tak berapa nk jadi buat quilt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Zaza.. tak berapa nak jadi? maknanya pernah buat la.. ala..cuba la lagi.. dan tayang la kat kami.. hehehe..

      Delete
  3. teramatlah best kalau dapat ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamakelate.. memang best! hehe.. :)

      Delete
  4. Love the quilts, but love the babies more, I want to pinch their cheeks so bad!!!! Especially the chubby one in the top left of the last photo hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Zara.. the chubby with no hair one ke? haha..

      Delete
  5. bertuahnya baby boys tiga org nieee!!! van kecik takpe Zila, baby mana boleh bawak van beso2... ok lah tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nisa.. betul jugak tu.. van beso untuk mak dia je.. hahaha.. ;)

      Delete
  6. wahhh bertuah 3 jejaka ni yerr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mila.. 3 jejaka dan 3 orang mama mereka yang juga bertuah.. hehehe.. ;)

      Delete
  7. Lawa betul quilt tu! Suka tengok. Applique semua ceria-ceria! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yati.. applique tu mmg cantik2 kan.. rasa mcm nak minta je template dia.. (hehehe..muka tak malu..hehehehe)

      Delete
  8. Tiap kali nampak title post nih, mesti saya terbaca as "Van Velon"... hahah saja nak bgtau.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la.. Mmg sesuai..velon.. Hahaha... (:

      Delete
  9. Comeinya the quilt..seronok yer dapat join quilt a gift ni :D baby pun semua comei2 belaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik marie.. mmg cute semua quilt tu.. jom la join group kitorg.. :D

      Delete