Kawan-kawan... Tq friends..

Monday, September 12, 2011

Hello from Ah Bear!

Hello!!!
comel tak saya?
\(*.*)/


Panel Fabric -Bear Hugs by Marcus Fabrics in Pink color..
Sesuai untuk baby girl...

Niat di hati nak jahit quilt untuk seorang sahabat,
yang baru dapat baby girl..
tapi saya sedang berfikir..mencari ilham..
Masih berfikir..
dan belum berjahit-jahit pun lagi.. muahaha..
mak baby pun dah nak habis pantang dah nih..
hehe.. mungkin quilt tersebut takde pun si Ah Bear ini..
heheheheeeee

Doakan saya segera mendapat ilham..
Amin..
:)

20 comments:

  1. Comel. Lawa la. Mana beli fabric ni, Zila?

    ReplyDelete
  2. Serious comel fabric nih!! Like! Like! Like! Mana beli weh?

    ReplyDelete
  3. moga ilham tu dtg mlm ni ..fuhhhh....hehe

    ReplyDelete
  4. zila, comel sungguh fabric ni, li kat mana, yati dah tanya juga tu...he he

    ReplyDelete
  5. zila, memang awak pakar fabric hunting... cantik kain tu.... :)

    ReplyDelete
  6. Yati, Mamahakimi dan Kak Shima.. lupa nak bagitau.. saya rembat ni kat CraftWorld, SS2 :)

    Hehe..

    Sis Ziraziz.. ilham tak sampai la semalam.. sebab feeling melayan drama korea.. ngeh ngeh ngeh..

    Kak Nisa.. mekaceh.. panel ni ada warna biru jugak untuk boy.. :) :) cantik juga.. :)

    ReplyDelete
  7. santik la panel tu...wahai ilham sila la bertandang..hehe

    ReplyDelete
  8. Noen.. panel memang dah cantik tapi ilham nak mencantikkan dia belum sampai2 lagi la.. aish... otak saya ni serabut kot.. hehehehe... (tgh asyik masyuk dgn citer korea sebenarnya..)

    ReplyDelete
  9. sweetlah kain dia...teringin nak buat selimut..tapi anak2 tak suka berselimut..hahaha

    ReplyDelete
  10. Zaza.. anak lelaki ke pompuan? anak saya dua2 pun x suka berselimut masa tidur.. rimas agaknya.. selimut tu untuk mainan diorang jer.. hehehe....

    ReplyDelete
  11. Zila akak pun ada beli kain ni dah selamat kat tuan dia pun tapi bukan panel..idea akak :guna jelah panel tu then binding pink or kalau tak nak nampak girly sangat letak binding hijau emmm mesti cantik

    ReplyDelete
  12. Zila,
    IC.. kat Craft World, SS2. Next time kami pi KL, nak pi sana la. Dengor macam-macam barang best ada kat situ. :)

    ReplyDelete
  13. Kak Suzie.. thanks! saya ingat nak besarkan size quilt ni sikit.. so tgh mencari ilham dan maybe akan combine dgn kaler hijau.. :) thanks kak!

    ReplyDelete
  14. Ayu.. nak order ke? alamak... tahun depan pun blom tentu siap.. hahahaha ;)

    ReplyDelete
  15. Yati.. kalau ke sana memang fening lah! byk pilihan.. supplies lain pun byk.. koleksi fabric dia agak berbeza dgn Cottage Patch.. tapi dua2 kedai pun saya suka pergi.. :)

    ReplyDelete
  16. Kak mila.. memang angan2 ku nak jadikan baby quilt.. :) harap dapatlan ilham dan dpt jadi kenyataan.. (mlm ni layan citer korea dulu.. esok baru sambung cari ilham..ngeee... akak tgk tak kat KBS?)

    ReplyDelete
  17. sejak abih city hunter n heartstring arituh akak tak jumpa dah citer yg akak suka... itu yg dah tak layan sgt citer koren, layan NV50 jek hihi. tetiba angin citer korea melanda, tutup lerr balik NV50 ni

    ReplyDelete
  18. Kak Mila.. demam korea ni mmg ada musim.. saya pun dah stop kejap aritu.. skrg menjadi balik.. hahaha ;) selamat menjahit kak!

    ReplyDelete