Kawan-kawan... Tq friends..

Friday, July 22, 2011

5 hari 4 malam

di
Avillion Admiral Cove

Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
:)

Tempat ni memang cantik..
Tempat parking kapal-kapal orang kaya..
Pemandangan masa sunset pun cantik..
Bilik pun cantik dan luas..
Cuma yang kurang sikit adalah makanan dia.. ada yang sedap tapi banyak yang tahap biasa-biasa jer.. ikut tekak masing-masing la kot.. :)


Saya ke sini kerana bertugas..
Tinggal la 3 orang hero saya di rumah..
Tapi cakap betul la, walau macam mana cantik pun tempat ni, rumah saya yang bersawang tu jugak la tempat yang paling syok dalam dunia.. hehe..

owh..
blog ni pun dah bersawang rupanya.. hiks!

12 comments:

  1. Dah pakai 'uniform' ke?
    Mesti rindu kan tinggal hero3 lama2...

    ReplyDelete
  2. blom lagi.. baju muat lagi.. cuma kain la sesak nafas sikit.. hehe..
    Rindu la jugak.. tp diorang relaks je aku takde.. hahaha.. aku yang tak boleh tido lena kat sana..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. puan, gamb nnt saya masukkan eh...hehehe

    ReplyDelete
  4. Lama betul tak jumpa ...ada lagi penyakit M ke...kalau akak sampai beranak ...hahahha

    ReplyDelete
  5. cantik, kn tpt tu. Kami sekeluarga ke sana last year. Di sana ler Raina mula minat seni 'kerastgn' ni.. :D

    psstt... penyakit M tu mmg bahaya, kn?

    ReplyDelete
  6. cantik tempat tu ... ada beach boleh mandi dak..?

    :-)

    ReplyDelete
  7. mr&mrs affendy, mekaceh ek.. :)

    ReplyDelete
  8. Kak Suzie.. memang lama menyepi kak sebab takde benda nak tayang.. hahaha.. saya pun terasa-rasa mcm M smpai tahun depan ni kak... huhuhu..

    ReplyDelete
  9. Kak Rosh.. mmg cantik kan.. mcm kat miami.. hahaha... cuma xde org pakai baju mandi.. hehehe.. ajak la Rania gi sana lagi.. :)

    M ni mmg bahaya kak.. smpai sekarang kak.. blom elok2 lagi.. huk..!

    ReplyDelete
  10. Kak Ann.. tempat tu mmg cantik.. tapi dia takde beach sendiri.. beach bukan depan hotel btol2.. kena jalan jauh sikit utk mandi laut... :)

    ReplyDelete
  11. alaaa .. tak dak beach .... hahaha. lebih pada budak2 kan kalut nak ada beach nak mandi ... eloklah badan pun dah mcm dugung ... umpama dugung pulang ke laut jadinya ....

    :-D

    ReplyDelete
  12. kak ann.. beach PD air teh tarik la kak ann.. hahaha.. ;) nak mandi pun seram.. haha.. kalau laut tioman ke, langkawi ke, redang ke baru syiok.. haha.. zila verangan tak habih-habih..

    :)

    ReplyDelete