Kawan-kawan... Tq friends..

Tuesday, May 31, 2011

Panel & Bobbin Storage

Inilah hasil singgahan pertama ke CraftWorld.
Saya jarang beli panel... tapi yang ini memang menawan kalbu ku..

Selain beli fabrik, ternampak pulak tempat simpan bobbin nih..
Bawa balik la satu..
Walaupun bobbin saya sikit jer sebenarnyer.. hehehe.. teringin... hehehe..


Selamat tinggal Mei 2011..
sweet memories remain..
:)

20 comments:

  1. Bestnya .shopping sakan ya

    ReplyDelete
  2. bobbin case ni berapa RM yer kat craft world? ingat nak gi sambar satu gak la.. hheheh

    ReplyDelete
  3. Kak Aida.. kena puasa beli kain pasni.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  4. Cinta-craft: rasanya dalam RM8.80.. cepat2 la sambar.. dia ada 2 jenis.. saya amik yang murah punyer.. hehehe

    ReplyDelete
  5. oo murahlah RM8.80.. hari tu jln² kat petaling street jual cam ni RM 10. huhu.. menarik gak nih, sambil sambar bobbin case sambil cuci mata tgk panel kan.. compem puasa la pas nih.. hehhee.. cantik la panel tuh..

    ReplyDelete
  6. cinta-craft.. haha.. pasni lalu kedai kain kita tutup mata.. haha... ;)

    ReplyDelete
  7. panel tu mmg menggoda kalbu. bobbin case tu pun cun... jelesnyer..

    ReplyDelete
  8. ingat kot salah rumah.. rupanya dah renovate.. ;)
    panel tu nak buat ape ye?

    ReplyDelete
  9. Kak Rosh: panel tu byk lagi kat craftworld.. baik cepat gi rembat.. hehe... :)

    ReplyDelete
  10. MamaHakimiKhayra: hehe.. tak dapat renovate sewing room, kita renovate kat sini je la.. hehehe..

    Panel tu buat apa pun boleh.. kalau nak potong2 tambah kain lain, boleh buat quilt besar.. boleh susun atur ikut style kita.. boleh buat macam2.. :)

    ReplyDelete
  11. uwa...bobbin case sy harga rm25 sekali dgn pos....mahal...mmg mahal... ;(

    ReplyDelete
  12. shogun_na: saya ada nmpk yang mahal tu.. dia byk spaces for bobbins kan? saya amik yang murah je.. ehehehe..

    ReplyDelete
  13. Zila, kDee lalu jer kat SS2, ari tu tak singgah. Pi IKEA pun tak amik apa2..... sedih! Hubby nak cepat balik Utara..... :(

    ReplyDelete
  14. Kak Dee.. hubby dah rindu dgn mesin/gadget dia kot.. hehe... lain kali dtg la lelama sikit.. :) tapi kak dee jgn risau, fabric kat ikea insyaAllah byk stock.. :)

    ReplyDelete
  15. I have a similar bobbin case and I can't imagine going without it. So nice to keep the bobbins neat and dust free!

    ReplyDelete
  16. Katherine.. so true! eventhough my bobbins are not that many.. hahaha

    ReplyDelete
  17. bestnyer shopping....kan... kan....euphoria sekejap...

    ReplyDelete
  18. Whoaaaa...petama kali la nampak bobbin case. Menarik la... Buleh simpan bobbin bebanyak...wakaka

    ReplyDelete
  19. mamikelate: memang best.. hehe.. memang gumbira.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  20. Kak Sulela: memang menarik kak bobbin case tu, walaupun bobbin saya takde banyak pun.. saya dah lama mencari yang murah. akhirnya bertemu juga.. hehehe... :)

    ReplyDelete